Хапките са хрупкави отвън и меки отвътре. Правих ги за рожденият си ден. Затова бих казала, че са и празнични. Поздравявам всички именници, рибари, банкери и лапни - шарани!
Хапките се приготвят така:
В 100 мл. олио са запържва 100 г. лук. Добавя се по щипка босилек и щипка чили.В 100 мл. кисело мляко се изгася 1 ч. л. сода. Добавя се лука с олиото. Също така 50 г. маслини, 1\2 ч.л. сол .100 г. грис и 100 г. брашно
Сместа може да се изсипва свободно с лъжичка в тава върху хартия за печене или в тава за мъфини с хартиени капсули.
Да ви е сладко!
Ей, Кате, много ми харесват! Пък и с маслини, направо се чувствам длъжна да ги опитам!
ОтговорИзтриванеПепчо, у дома много ги харесаха, надявам се и на вас :))
ОтговорИзтриванеОх,каква вкусотийка само ммм...
ОтговорИзтриванеПочерпи се Кате :))
ОтговорИзтриванеТова е чудесна идея, Кате
ОтговорИзтриванеи на мен много ми харесват.
Честит, вкусен и хубав Никулден!
Хм, значи съм изпуснала РД-то, така излиза!
ОтговорИзтриванеС пожелание за здраве и много късмет!
И хубаво изкарване на празника на всички пернати вкъщи :)
Чудесна идея, Кате :)
ОтговорИзтриванеЧестит празник и хубава вечер!
Диана, благодаря! Ина, рожденият ми ден е на незабравима дата 15 септември :)) Дани, благодаря! Прекрасен ден, дами!
ОтговорИзтриване