петък, 20 декември 2013 г.

За любовта, армеевата чорба и романа на Златко Ангелов "Любов на Boogie Streеt"

  Не си падам по любовни романи. Не харесвам и любовни филми, любовните комедии повече ми допадат. Може би, защото си мисля, че и любовта е променлива величина, която ни превръща в повечето случаи в комедианти. Въпреки че, целият свят е сцена и ние сме актьори... нека да свалим маските!
 Всеки има нужда от такъв роман. Оказа се, че и аз. "Любов на Boogie Street" е малко нетипичен за любовен роман. Но може би, той дойде при правилния читател в правилното време. 
И така, няма да ви го разказвам. 
 Докато го четох си спомних думите на моя близка. "Целувай на момчетата си крачетата, докато са малки. Когато започнат да им намирисват краката, започват и мислите им да замирисват. Такава е мъжката природа. Твоите прекрасни момчета ще възмъжеят." 
 Мисля си, че за да е щастлива една жена в една връзка, трябва да знае и да приема тази миризлива част. Но факт е, че не може. 
 За себе си знам. Любовта и мъжката любов, е като армеева чорба. След опиянението е нужно нещо за да спре симптомите на махмурлука. И няма по добро от този елексир. Той ще ви хидратира, дари сила... малко е миризлив. Съдържа важни бактерии, благодарение на които вие изхвърляте, прочиствате и сте като нови.
 Давам рецепта за двама. Добре е да я консумирате заедно с партньора си, за да няма изненадани :))
 Нужни са ви: Две големи яйца, 16 см. от един Голям праз, малко мазнина, една наситнена Много люта чушка , 500 мл. зелева чорба и по малко нарязано кисело зеле. 
 Щом е чорба са ви нужни подходящи купички. Разпределяте по равно продуктите. Режете и украсявате. Важно е на повърхността да изглежда добре и на вас да ви хареса :) Съдържанието си го знаете :)


Пикантно е! Но е вкусно. Също като книгата. Прочетете я докрай. Може и да ви заболи, но четете докрай! 
Не си и помисляйте, че мъжете и любовта са лоши неща. Напротив! 
И очаквайте авторът Златко Ангелов, да гостува в блога с кулинарни рецепти. А вие през това време прочетете книгата! Надявам се и издателката на този прекрасен роман също да ми гостува с някоя своя рецепта тук ;)5 коментара:

Търсене в този блог