понеделник, 27 януари 2014 г.

Пържено свинско

 Простите рецепти и простите начини на приготвяне са ми любими! Иска ми се да има повече рецепти за ястия, които изискват малко усилия и малко продукти. Пържено свинско може и да не е подходящо за хора спазващи определени режими на хранене. Но с подходяща гарнитура това е ястие, което ще ви спаси когато бързате и няма друго налично в хладилника, освен продукти за салата. По този начин вие ще осигурите бързо и питателно ястие. Особено, ако имате гладни мъже у дома.
 Около килограм свинско от плешка нарязано на кубчета, хвърлено в тенджера с един пръст мазнина. Винаги отделя вода. Когато изври водата е ред да сложите подправките сол, чубрица и черен пипер. Когато образува апетитна коричка добавете червен пипер, разбъркайте и отстранете от котлона. Подправките ги отмервайте с чаена лъжица. Имате прекрасно свинско, с вкусна мазнина.  Остава да си намерете подходяща гарнитура :) Да ви е сладко!

4 коментара:

  1. Ммм, това е точно като за мен. Не мога да отказвам свинско и това е.

    ОтговорИзтриване
  2. Току що изпържих месце. Стана като в детството ми, като колеха прасето и част от месото се слагаше да се пържи за обяд.

    ОтговорИзтриване

Търсене в този блог