петък, 31 декември 2021 г.

В очакване

В очакване
В този последен ден, изморени от работа, битки и несбъднати мечти отваряме отначало книгата на желанията и възможностите! Онези, пропуснати между понеделника и неделята. Онези, които пренебрегвахме, тази година, от години... Дали в следващата, ще намерим време и желание да сбъднем? Едва ли!
Но ще намерим време, за грижа, нежност, разговори. За чаша вино, за добра храна. За дълги разходки от които се прибираш ужасно изморен и много щастлив! За поредната книга, филм и музика. За съпричастност към близък или приятел и тревога за тях. Ще намерим време! А за мечтите и сбъдването, ще почакаме. Имаме останалият си живот! Може би, няма да ни стигне, но ще имаме цел до края!
Ще преглътнем тази година на изгубения човек, на безпокойството, на загубата на близки хора. И ще продължим! Ще продължим да следваме мечтите си! Ще продължим да губим, да страдаме, да се възраждаме и да мечтаем! Защото, приятелю,мечтите няма кой да ти отнеме! И за пореден път ще си пожелаем да сме здрави, щастливи и сбъдвайки! Защото го заслужаваме! Весел празник! Пожелавам ви сбъдване през поредната Нова Година!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог