Подтиквана от Гло. Руми е виновна за целия този калабалък :))) Искам да направя едно изявление, без предизборни и следизборни обещания! И така....
Здравейте приятели, читатели и почитатели. Вече сте разбрали, че аз харесвам скъпите и изискани ястия. Както знаете участвам в редица кулинарни конкурси, където печеля доста награди! Днес, с особено задоволство искам да си призная, че спечелих първа награда от 1000000 долара от гурме конкурс в Ню Кеймън щата Бобошияна! Моето изискано ястие беше прието с въодушевление, защото то действа на астрално и ментално ниво според препоръките на учителя Джон Кехоу. Разбира се, използвах и малко въображение и избрах продукт, който въздейства на здравето, като сваля холестерола, действа на стомашно чревния тракт и деликатно се отразява на мозъка като изпраща вълни от подсъзнанието. А както знаете, подсъзнанието може всичко! Освен това, действа и на съзнанието. Затова, почитателите и консуматорите на въпросния продукт, след хапване се уединяват в проветриви помещения или сред природата.
Дано да не ви разочаровам, но се представих с тази рецепта:
Вземате една голяма тенджера. В нея полагате половин килограм почистен и измит боб, един морков и три литра вода. Всички тези неща ги слагате на котлон и изчаквате да заври. След това, много е важно да намалите огъня и ястието да започне да къкри. Добавяте глава лук, лъжица червен пипер, малко олио и за обединяване на енергиите лъжица сол и не толкова пълна лъжица захар. След три часа проверявате дали ястието е достигнало желаната гъстота. Възможно е да добавите гореща вода или да изчакате още малко за сгъстяване. Десет минути преди сваляне от котлона изваждате и смачквате моркова и освен него добавяте чаена лъжичка чубрица и супена лъжица нарязан пресен джоджен, по желание и девисил. Сервирате в подходящ съд, според вашето предпочитание. Възможно е да гарнирате с люти чушки и хляб.
Желателно е да използвате трите часа за варене, като изпълнявате положителни и градивни ритуали, за обединяване на вашите енергии с вселената и ястието.
Здравейте приятели, читатели и почитатели. Вече сте разбрали, че аз харесвам скъпите и изискани ястия. Както знаете участвам в редица кулинарни конкурси, където печеля доста награди! Днес, с особено задоволство искам да си призная, че спечелих първа награда от 1000000 долара от гурме конкурс в Ню Кеймън щата Бобошияна! Моето изискано ястие беше прието с въодушевление, защото то действа на астрално и ментално ниво според препоръките на учителя Джон Кехоу. Разбира се, използвах и малко въображение и избрах продукт, който въздейства на здравето, като сваля холестерола, действа на стомашно чревния тракт и деликатно се отразява на мозъка като изпраща вълни от подсъзнанието. А както знаете, подсъзнанието може всичко! Освен това, действа и на съзнанието. Затова, почитателите и консуматорите на въпросния продукт, след хапване се уединяват в проветриви помещения или сред природата.
Дано да не ви разочаровам, но се представих с тази рецепта:
Вземате една голяма тенджера. В нея полагате половин килограм почистен и измит боб, един морков и три литра вода. Всички тези неща ги слагате на котлон и изчаквате да заври. След това, много е важно да намалите огъня и ястието да започне да къкри. Добавяте глава лук, лъжица червен пипер, малко олио и за обединяване на енергиите лъжица сол и не толкова пълна лъжица захар. След три часа проверявате дали ястието е достигнало желаната гъстота. Възможно е да добавите гореща вода или да изчакате още малко за сгъстяване. Десет минути преди сваляне от котлона изваждате и смачквате моркова и освен него добавяте чаена лъжичка чубрица и супена лъжица нарязан пресен джоджен, по желание и девисил. Сервирате в подходящ съд, според вашето предпочитание. Възможно е да гарнирате с люти чушки и хляб.
Желателно е да използвате трите часа за варене, като изпълнявате положителни и градивни ритуали, за обединяване на вашите енергии с вселената и ястието.
Чуден бобец.
ОтговорИзтриванеСигурно е свършил, но за следващото варене ще дойда в началото на трите часа още, че да има време да си побъбрим :)
Заповядай :))))
Изтриване