четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Скрито под лозата 2


Сагата с лозовите вързопи продължава. Този път реших да крия в гювечета. Отново положих лозовия лист. В купичката от листа скрих малко шунка и сиренце. В сос от равни количества майонеза и кисело мляко, добавих готова подправка за месо и разбих яйца (по едно на порция), след това залях имането.  Завих го с листата и го сложих на топло в микровълновата фурна за около пет минути. Този път имането имаше и сос. Стана страшно вкусно! Съкровището търпи вариации.


6 коментара:

  1. Умирам за "нещо" в лозов лист!!! Страхотен аромат и преглъщане....Поздрави, Кате:)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, и аз много го харесвам

    ОтговорИзтриване
  3. Eй тук ме уби :))) Това по-бързо и от предишните картофки. Ще го направя с кисело зеле, че вече нямам лозови листа (ама без яйцата, че не знам кисело зеле и яйца как се връзва?)
    Целувки за страхотните бързи идеи :)

    ОтговорИзтриване
  4. Яйца с кисело зеле е музикална манджа, така че внимавай! Поздрави от музикалната фея

    ОтговорИзтриване
  5. Много ми харесва, че е бързо! Много креативно! Поздрави от сърце и съм сигурна, че е вкусно :)))))

    ОтговорИзтриване
  6. Цветанака, бързо е и още как. За вкуса, на моите мъже им допадна, дано и на вас ви хареса. Поздрави! :):)

    ОтговорИзтриване

Търсене в този блог

какво беше